Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Aki

25.02.2012 14:44
-Rannalla-
Aamun sarastus valaisi huoneeni ja pyörähdin äkkiä pois päin ikkunasta.
Välttelin valon säteitä unissani.
-ring....ring..! , puhelin pärähti soimaan.Nostin luurin korvalleni ja sanoin:
-Huomentaaaaaahhhh... Luurin päässä oli isäni, joka asui kaukana, eikä soitellut oikeastaan koskaan.
-ISÄ?! Miksi soittelet tähän aikaan?, tiedustelin.Hän vastasi:
-Häh? Sinäkö vasta heräsit? Kello on jo varttia vaille kolme iltapäivällä!
-HÄH?! Tuota.. mitä asiaa sinulla oli?, kysyin ihmetellen.
- Aa joo soitin koska ajattelin tilata uudelle Subetallesi hoitotarvikkeita. Mikä se on rodultaan ja lajiltaan?, hän kysyi.
-Bloodred ghostly.
(Jatkuu) sorke en jaksa ny jatkan myöhemmi//

Vastaus:

Ok. Ja seuraavasta tulee sitte pitkä


~Laiskiainen

Nimi: Aki

24.02.2012 10:38
(jatkoa..!)
-uus lemmikki khyl kelpais-
Oli aamu. auringon säteet loistivat sisälle huoneeseen, mutta jotain outoa siinä näkymässä kyllä oli. Toisella puolella huonetta oli nimittäin kori. (oho sehä rimmas !! XD) Sipsutin korille ja näin kuinka uusi subetani, Blood pyörähteli korissa unissaan. Nostin pikkuisen syliini ja paijasin sitä.
-Hyvää huomenta rakas Blood, Toivotin. Blood katsoi minua unen pöpperössä, mutta inisi sitten takaisin:
- Juuma naa kaa ... Aki.... Naurahdin hieman ja vein sitten Bloodin aamu pesulle. Laskin sen vannaan, jossa olin itsekkin joskus pienenä kylpenyt. Pistin vettä tulemaan ja Blood alkoi kikattaa hymyssä suin. Äitini ilmaantui pian ovelle ja sanoi:
- Se pitää kuulemma vedestä ja kylpemisestä. Hymähdin vastaukseksi:
- Selvä... Kun vanna oli täynnä lisäsin subeta shampoota sekaan ja Blood katsoi ihmeissään kuplia jotka nousivat pintaan. Sitten sen kosketti yhtä suurta kuplaa kädellään se poksahti ja siitäkös Blood vasta innostuikin! Se nauroi ja poksautteli kuplia innoissaan.Minäkin naauroin. Pitkästä aikaa. Ryhdyin levittämään pesu ainetta Bloodin ja se nauroi yhä kovemmin.
-Iahhahhahaa! kutaa! kutaaa!! hhiihhaaa!!, se kikatti.Kun olin levittänyt pesuaineen otin suihkun esiin ja suihkutin sillä vettä Bloodin päälle ja taas se nauroi. Sitten nostin Bloodin vanasta, otin naulakosta pyyhkeen ja aloin kuivaamaan Bloodia. Se inisi:
-pemmee. Pemmee. Lämmöne.Lämmöne..! Se luultavasti tarkoitti: "pehmeä.Pehmeä.Lämpöinen.Lämpöinen..!" Kun olin kuivannut Bloodin läpi kotaisin se nuolaisi minua ja virnisti sitten hassusti. Sen tehtyään se leijaili ulos kylpy huoneesta. Tyhjensin vannan ja menin etsimään Bloodia. Siellä se oli.Olo huoneessa sohvalla tutkailemassa kaukosäädintä.
-Aki! mita tammma olla?, se kysyi.
- Se on kaukosäädin, vastasin. Blood katsoi minua hämmentyneenä ja kysyi mitä sillä tehdään. Kerroin sille ja sitten Blood painoi isoa punaista käynnistys nappia ja ihmetteli televisota. Niin alkoi elämä uuden subetan, Bloodin kanssa.
LOPPU <3

Vastaus:

vau! mikä tarina saat 15¤~Liskiainen

Nimi: Aki

23.02.2012 22:47
Jatkoa) -Uus lemmikki khyl kelpais!-
-oihhhhh!, huusin, kun näin pienen valko naamaisen otuksen kurkkaavan pussista. Se töllötti minua.Ja aikansa töllötettyään se otti kielesnsä esille ja nuolaisi minua. Sitten se lähti leijailemaan pitkin huonetta! Ja minä juoksin sitä kiinni. Pian äitini tuli keittiöön . Kun hän huomasi leijailevan otuksen hän tirskahti ja auttoi, sitten minua saamaan otuksen kiini.
-Aki tämä on sinun uusi lemmikkisi. Muistan, kun silloin kerran kävelimme sen subeta myymälän ohi ja näit kuvan ylväästä bloodred ghostlystä. Muistan myös kuinka anelit minulta monta päivää, että ostaisin sinulle sellaisen.Vakuutit pitäväsi siitä huolta ja niinpä minä tänään otin ja ostin sen. Saat itse keksiä sille nimen. Ja muistakkin sitten hoitaa sitä hyvin!, äitini saarnasi. Otin pikkuisen syliini ja tuijotin sen viti valkoista naamaa.
-hmm... Tämä on siis lajiltaan bloodred..veri... Blood... BLOOD! ,huudahdin, kun keksin oivallisen nimen uudelle lemmikkilleni. Äiti hymyili, myös Blood tuntui pitävän siitä nimestä sillä se ryhtyi kikattamaan suu virneessä. Sen jälkeen en ole ollut yhtään yksinäinen. Aina jos itken Blood leijailee syliini ja katsoo minua huolestuneesti. Ei sitä silloin voi kuin hymyillä. Se vaan on niin suloinen. On vain harmillista, että pian loppuu kesäloma ja minun täytyy taas lähteä kouluun, missä jotkut kiusaavat minua erillaisuudestani. Mitä outoa siinä muka on jos pitää vähän erillaisia vaatteita?Blood pyöri korissaan, jonka olin itse tehnyt.Lattialle pyörähti Bloodin nalle ja, kun nostin nallen takaisin Bloodille se tarrasi siihen ja hymyili unissaan
-krooh... , se rohisi. Minäkin päätin ruveta nukkumaan joten tempaisin yösukat jalkaan ja lampsin sänkyyn. Kohta äiti tuli peittelemään minut.
- No mitä pidät uudesta lemmiksitäsi?, hän tiedusteli.Vastasin:
-Voih.. se on ihana! Rakastan sitä. Muuten, miten pitkään subetat yleensä elävät?
-Noin... sanotaanko nyt, että noin kymmenen vuotta, hän vastasi ja kyyneleet kiiruivat silmä kulmiini.vain niin vähän aikaa? Miksi ihmeessä.. Juuri, kun luulin läytäneeni elin ikäisen ystäväni.
-Niisk.. No öitä...äiti ja Blood... , nyyhkytin.
-Öitä. Äiti vastasi. Myös Blood toivotti hyvää yötä:
-NUUT... KRROH..
(jatkuu..)

Vastaus:

Ompa pitkä! 0.0 Odotan jatkoa.

~KISUmisu (YP)

Nimi: Aki

21.02.2012 22:28
-Uus lemmikki khyl kelpais !-
Oli sateinen päivä ja minä olin huoneessani yksinään... tylsistyneenä ja mikä tärkeintä ilman ystävää.. Paras ja oikeastaan ainut ystäväni oli muuttanut toiselle puolelle maata joten olin nyt totaallisen yksin.Pidin kyllä luokkamme tytöistä, mutta en oikein osannut olla heidän kanssaan. Piirsin otusta, joka leijui ja hymyili. Kuvan oliokin oli yksin.
-Yksinäisyys pieni huokaus vain....... hyräilin hiljaa.Otin kirjakaapistani nallepuh kirjan jota olimme ihan pieninä kaverini kanssa lukeneet.Kyyneleet kiirivät silmiini, mutta pyyhkäisin ne nopeasti hihaani.Nuuhkaisin kirjaa ja totesin, että se tuoksui avan ystävälleni. Rojahdin sängylleni kirja kädessäni ja torkahdin. Heräsin myöhemmin iltapäivällä, kun ovikello soi. Menin avaamaan oven ja siellä oli äitini, joka kantoi kassia, joka pullotti hieman.
-Mitä kassissa oli?, tuumailin. Äitini vei kassin äöydälle ja meni vessan. Hiippailin kassin luo ja kurkistin sisälle pussiin.
(jatkuu..)

Vastaus:

Hyvä tarinan alku.


~Laiskiainen

©2019 subetahoitola kinuski - suntuubi.com